Transport si returnare

Mpmag.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Livram in Romania prin Sameday
Termen de livrare Romania: 24-48 ore*

* pentru anumite perioade aglomerate din an (Black Friday, Pasti, Craciun) termenul de livrare poate fi intre 1 – 7 zile lucratoare. Acest termen tine exclusiv de volumul coletelor pe care curierul partener il are de livrat.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile din momentul in care l-ati primit.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor/a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Prelungirea Ghencea, nr. 45, Bragadiru, Ilfov (Cartierul Latin) fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 15 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 15 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit (CUTIE INTACTA , ACCESORIILE DE AMBALARE , PUNGI , CABLURI, etc) , nu este deteriorat si nu prezinta lovituri, zgarieturi , stersaturi sau alte semne vizibile de uzura. Clientul poate cere însa returul produsului fara a fi necesara vreo explicatie, în conditiile legii.

Pentru returnare produse va rugam sa accesati acest formular

Te informam ca MPMAG.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a-ti oferi functionalitatea magazinului online, pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe Website-ul nostru. Prin continuarea navigarii acestui website esti de acord cu termenii si conditii site-ului nostru.
Cos (9 produse)
Cosul tau e gol